Beck: Invasionen

Er en Thriller film instrueret af Stephan Apelgren med skuespillerne Ingvar Hirdwall, Mikael Persbrandt, Anna Asp, Peter Haber fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

En død mand findes gravet ned uden for Stockholm. Han menes at være offer for en konflikt i en islamistisk terrorcelle, hvilket tvinger Beck-gruppen til at samarbejde med Säpo. Et firma, man undersøger, viser sig at stille sort arbejdskraft til rådighed for Stockholms mindre nøjeregnende byggefirmaer. Sagen vækker stærke følelser hos Martin Beck, og samarbejdet med Säpo er alt andet end problemfrit.

Beck: Invasionen

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Beck - Invasionen
Instruktør Stephan Apelgren
Udgivelsesår 2015
Tags invasion, gunvald, Beck, Martin
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere