red planet

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Antony Hoffman med skuespillerne Jessica Morton, Tom Sizemore, Val Kilmer, Carrie-Anne Moss fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Bestræbelsen på at omgå en global katastrofe bliver skæbnesvanger for det hold, der tager til Mars for at redde menneskeheden. I år 2050 er jorden blevet en økologisk ulykke, og på Mars er der sat gang i et projekt, som forhåbentligt kan omforme klimaet, således at mennesket kan starte en ny civilisation her. Men projektet går skævt, og Kate Bowman (Carrie-Anne Moss) bliver sat til at lede den mission, der skal få projektet på højkant igen. Med sig bringer hun et hold forskellige eksperter: Robby Gallagher (Val Kilmer), Dr. Quinn Burchenal (Tom Sizemore) og Dr. Bud Chantillas (Terrence Stamp). Men på Mars går det helt galt: Rumskibet styrter og alt deres udstyr bliver ødelagt, Bowman forsøger at holde samling på tropperne, men medlemmerne er temmelig forskellige, og oveni købet bliver den robot, der skulle havde hjulpet og beskyttet dem, pludselig deres fjende. Dermed ser det sort ud, på den røde planet!

red planet

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel red planet
Instruktør Antony Hoffman
Udgivelsesår 2000
Tags astronaut, katastrofe(catastrophe), fremtidige(future), videnskab(science), Mars
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film