flipper

Er en Familie , Komedie, Drama film instrueret af Alan Shapiro med skuespillerne Paul Hogan, Elijah Wood, Luke Halpin, Robert Deacon fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Hvad der begynder som en kedelig sommer for en oprørsk teenager, bliver en af de mest begivenhedsrige ferier i hele hans liv. Da Sandy bliver sendt til Florida Keys for at bo hos hans upolerede og mandschauvinistiske onkel, havde han aldrig drømt om at blive perleven med en forældreløs delfin, hvis liv han redder. Sandy og Flipper oplever nogle vilde og spændende løjer, slås mod farlige fjender og finder nye ven-ner. Sandys specielle venskab med Flipper er med til at bane vej for et tættere bånd til hans velmenende onkel – og det giver et helt nyt syn på hans eget liv.

flipper

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel flipper
Instruktør Alan Shapiro
Udgivelsesår 1996
Tags delfin(dolphin), sommer(summer), Florida, Florida nøgler(florida keys)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film