Overcoming

Er en Sport, Dokumentar film instrueret af Tómas Gislason med skuespillerne Ole Kaare Føli, Jens Voigt, Michelle Bartoli, Lance Armstrong fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Vejen til sejr går gennem lidelse og smerte, sådan gælder det inden for en af verdens mest krævende sportsgrene, cykelsporten. En brændende kærlighed til sporten, en ukuelig tro på at skabe den fuldendte rytter og en drøm om at opbygge verdens bedste cykelhold driver én mands ihærdige arbejde og kamp for at få succes. Filmen OVERCOMING går tæt på Bjarne Riis' arbejde med at omdanne en flok individualister til det stærkeste team. Den skildrer det lederskab og den vision, som har skabt Danmarks bedste cykelhold, Team CSC. Fra træningslejr og teambuilding til 21 dage i helvede under verdens hårdeste cykelløb, Tour de France, følger vi heltene Sastre, Voigt og Bartoli. Og møder Ivan Basso, der spås at gå helt til tops ved tour'en i 2006. OVERCOMING er en film, der går tættere på end nogensinde..

Overcoming

Detaljer

Genre Sport, Dokumentar
Originaltitel
Instruktør Tómas Gislason
Udgivelsesår 2005
Tags

Anmeldelser

Skuespillere