Rampart

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Oren Moverman med skuespillerne Deadlee, Robert Wisdom, Sammy Boyarsky, Brie Larson fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Dave Brown er betjent i Los Angeles og en del af anti-bandeenheden, Rampart. For Brown helliger målet midlerne, når det handler om at rydde gaderne for kriminelle og han er berygtet for sin hårde attitude. Da en journalist filmer Browns overfald på en mistænkt oprulles en af de største korruptionsskandaler i USAs historie, hvor ikke alene Brown men hele Rampart-afdelingen anklages for magtmisbrug, korruption og narkohandel. Rampart er baseret på afsløringen af politiets magtmisbrug i slutningen af 1990'erne i L.A. Mere end 70 betjente i byens anti-bandeenhed, Rampart, blev efterforsket for snyd med beviser, vold mod civile, narkohandel og tyveri.

Rampart

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Rampart
Instruktør Oren Moverman
Udgivelsesår 2011
Tags racisme(racism), politiet korruption(police corruption), one-night stå(one-night stand), ex-kone(ex-wife), bekendelse(confession), titel talt af karakter(title spoken by character), distrikt advokat(district attorney), etniske nedsættende bemærkninger(ethnic slur), brutalitet(brutality), bøsseskud(gunshot), LAPD, bigotteri(bigotry), race vold(racial violence), racistisk fornærmelse(racist insult), Road Rage, hjemløse mand(homeless man), etniske mangfoldighed(ethnic diversity), n ordet(n word), racistisk COP(racist cop)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film