Bone Tomahawk

Er en Western, Drama film instrueret af S. Craig Zahler med skuespillerne Patrick Wilson, Lili Simmons, Kurt Russell, David Arquette fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I filmen spiller Russell side om side med blandt andre Patrick Wilson (‘Watchmen’), Richard Jenkins (‘The Visitor’) og Matthew Fox (‘Lost’) som hærfører for en gruppe mænd, der efter kidnapningen af en håndfuld civile sætter afsted på hesteryg for at finde en flok kannibaler.

Bone Tomahawk

Detaljer

Genre Western, Drama
Originaltitel Bone Tomahawk
Instruktør S. Craig Zahler
Udgivelsesår 2015
Tags gift(poison), fange(capture), riffel(rifle), mord(murder), vold(violence), forløsning(redemption), Gore, grafisk vold(graphic violence), fangen(prisoner), kannibal(cannibal), fangenskab(captive), kannibalisme(cannibalism), halshugning(decapitation), indianerne(indians), cave beboere(cave dwellers)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere