I spy

Er en Action, Thriller film instrueret af Betty Thomas med skuespillerne Gary Cole, Eddie Murphy, Bill Mondy, Crystal Lowe fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu

Plot

Superstar Eddie Murphy ( The Nutty Professor) slår sig sammen med Owen Wilson (Zoolander, Behind Enemy Lines) på et hyldende morsomt og action-spækket projekt. Famke Janssen (X-Men, GoldenEye) er en ultra-sexet hemmelig agent. Et superkraftigt eksperimental-spionfly bliver stjålet af en ondsindet våbenhandler og skal snart afleveres til internationale terrorister. Den amerikanske regering indkalder den egoistiske boksestjerne (Murphy) til at slutte sig til en rar specialagent (Wilson) på en farlig og tophemmelig opgave for at skaffe flyet tilbage. Forsynet med en masse high tech-dimser og en god portion frækhed kan dette ultimativt umage par måske redde verden - hvis de altså kan enes.

I spy

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel I Spy
Instruktør Betty Thomas
Udgivelsesår 2002
Tags kvinde direktør(woman director), Boxer, gidseltagning(hostage-taking), kidnapper, hemmelighed agent(secret agent), Budapest, befrielsen af gidsel(liberation of hostage)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film