Klokkeblomst og feernes hemmelighed

Er en Familie , Fantasy, Animation film instrueret af Bradley Raymond med skuespillerne Mae Whitman, Bob Bergen, Lucy Liu, Jesse McCartney fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
169 kr Altid Se nu

Plot

Tænk hvis du mødte en fe? Nu har du chancen for at opleve Klokkeblomsts første møde med et menneske, og det er slet ikke den person du tror det er. Længe før Wendy og Drengene, mødte Klokkeblomst Lizzie, en lille pige med en klippefast tro på tryllestøvets kraft og feernes magiske land. Da feerne er på sommerbesøg i England, mødes de to meget forskellige verdener for første gang, og Klokkeblomst knytter et specielt bånd med et nysgerrigt barn, der har brug for en ven. Men da Klokkeblomst beslutter sig for at hjælpe Lizzie, sætter hun både sig selv og feernes fremtid på spil.

Klokkeblomst og feernes hemmelighed

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Animation, Eventyr
Originaltitel Tinker Bell and the Great Fairy Rescue
Instruktør Bradley Raymond
Udgivelsesår 2010
Tags fe(fairy), London, landskab(countryside), videnskabsmand(scientist), far datter forholdet(father daughter relationship), Magic, venner(friends), Rescue, flyvende(flying), voksende op(growing up), ferie(vacation), sommer(summer), fe fortælling(fairy tale), menneskelige(human), Peter Pan, Tinkerbell, far datter konflikt(father daughter conflict)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film