Alexander

Er en Action, Drama, Eventyr film instrueret af Oliver Stone med skuespillerne Francisco Bosch, Patrick Carroll, Garrett Lombard, Brian Blessed fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Alexander den store var en uforlignelig erobrer, og i en alder af blot 32 år, havde han skabt et kæmpemæssigt imperium. Filmen her skildrer hans livshistorie, fra han var ung og fuld af ambitioner, og videre til hans kronede dage, hvor han var en særdeles magtfuld herre. Filmen skildrer dog også da magten begynder at glide ud af hænderne på ham, og hans imperium begynder at smuldre.

Alexander

Detaljer

Genre Action, Drama, Eventyr
Originaltitel Alexander
Instruktør Oliver Stone
Udgivelsesår 2004
Tags homoseksualitet(homosexuality), gamle verden(ancient world), Aristoteles(aristotle), Egypten(egypt), Grækenland(greece), Persien(persia), elefant(elephant), kampagne(campaign), Alexander den Enestående(alexander the great), bøsse Kys(gay kiss), bøsse Romance(gay romance)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film