Indiana Jones og Krystalkraniets Kongerige

Er en Action film instrueret af Steven Spielberg med skuespillerne Sophia Stewart, Karen Allen, Venya Manzyuk, Carlos Linares fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Året er 1957 og den kolde krig er på sit højeste. Arkæologiprofessor Dr. Henry Jones Jr. underviser stadig på Marshall College og finder skatte i sin fritid. Da den unge Mutt fortæller, at han ved, hvor Akators legendariske krystalkranie befinder sig, begiver 'Indy' sig til Amazonas. Det samme gør en flok sovjetiske agenter, der tror, at krystalkraniet kan hjælpe Sovjetunionen med at erobre verdensherredømmet.

Indiana Jones og Krystalkraniets Kongerige

Detaljer

Genre Action
Originaltitel Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
Instruktør Steven Spielberg
Udgivelsesår 2008
Tags Mexico City, køleskab(refrigerator), skat jagt(treasure hunt), Maya civilisation(maya civilization), arkæolog(archaeologist), gåden(riddle), skat(treasure), besparelse den verden(saving the world), Peru, maskinpistol(machinegun), Alien fænomener(alien phenomenons), læder jakke(leather jacket), arkæologi (archeology ), nukleare eksplosion(nuclear explosion), Pisk(whip), Indiana Jones, KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film