Pioneer

Er en Action, Thriller film instrueret af Erik Skjoldbjærg med skuespillerne Jonathan LaPaglia, Endre Hellestveit, Arne Lindtner Næss, Jørgen Langhelle fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

I starten af 80?erne er det norske olieeventyr endnu ikke startet, men drømmene er, og på frontlinjen står de dykkere, som skal lægge olieledningerne 500 meter under den iskolde Nordsø. Brødrene Petter og Knut er de bedste. Men under et testdyk indtræffer en katastrofe. Det multinationale firma, som er ansvarlige for kontrakten, vil begrave sagen, men Petter nægter. Han kaster sig, syg og desperat, ud i sin egen efterforskning, som alle synes at modarbejde. Det er den lille mands kamp mod et uigennemsigtigt, fordækt system. Norge er i dag et af verdens rigeste lande på grund af olien fra Nordsøen, og filmen stiller etiske spørgsmål om prisen for fremtiden.

Pioneer

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel Pionér
Instruktør Erik Skjoldbjærg
Udgivelsesår 2013
Tags Scuba dykning(scuba diving), dyb havet(deep sea), DEEPSEA
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film