Trespass

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Joel Schumacher med skuespillerne Ben Mendelsohn, Cam Gigandet, Jordana Spiro, Tina Parker fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Familien Millers flotte villa ligger i et privat, velhavende nabolag, hvor alle sikkerhedsforanstaltninger følges til punkt og prikke. Bag den flotte facade, har Kyle, en rapkæftet forretningsmand, overladt ansvaret for at renovere og udsmykke huset til sin smukke kone Sarah. Udover at træffe de store beslutninger vedrørende huset, må Sarah samtidig holde øje med deres trodsige tre-årige datter. Sarah fanger sig imidlertid ofte i at blive distraheret af en ung, flot håndværker, der arbejder i hjemmet. Men intet er som det ser ud til at være, og familien må kæmpe for at holde fast på hinanden, da de erfarer, at den pæne håndværker står i spidsen for en ondskabsfuld invasion af hjemmet, som længe har været planlagt.

Trespass

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Trespass
Instruktør Joel Schumacher
Udgivelsesår 2011
Tags røveri(robbery), kone mand forholdet(wife husband relationship), forræderi(betrayal), gidsel situation(hostage situation), kniv(knife), hjem invasion(home invasion), maskeret mand(masked man), kokain(cocaine)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film