Bel Ami

Er en Romantik, Historisk, Drama film instrueret af Declan Donnellan med skuespillerne Christopher Fulford, Colm Meaney, Thomas Arnold, Pip Torrens fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

"Bel Ami" er historien om Georges Duroy, en besnærende og hensynsløs charmør, der manipulerer sin vej til toppen i 1890'ernes Paris, fra kakerlakbefængte tagkamre til overdådige saloner. Ved hjælp af snarrådighed og veludviklede forføreriske evner lykkes det ham at at rejse sig fra et liv i armod til en tilværelse med indflydelse og rigdom, fra den prostitueredes favntag til lidenskabelige stævnemøder med velhavende skønheder, i en verden hvor sex er magt og berømmelse en besættelse.

Bel Ami

Detaljer

Genre Romantik, Historisk, Drama
Originaltitel Bel Ami
Instruktør Declan Donnellan, Nick Ormerod
Udgivelsesår 2012
Tags utroskab(adultery), journalist, baseret på roman(based on novel), avis(newspaper), utroskab(unfaithfulness), baseret på kort historie(based on short story)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film