Hypnotisøren

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Lasse Hallström med skuespillerne Eva Melander, Lena Olin, Mikael Persbrandt, Göran Thorell fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

En ukendt morder nedslagter en familie i Stockholm. Eneste overlevende er husets 15-årige søn, som svæver i livsfare på hospitalet. Da han ikke er i stand til at give vidneudsagn, forsøger kriminalkommissær Joona Linna sig med en utraditionel metode. Han overtaler hypnotisøren Erik Maria Bark til at bringe drengen i trance, selv om Bark har afgivet løfte om aldrig mere at bruge sine hypnoseevner.

Hypnotisøren

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Hypnotist
Instruktør Lasse Hallström
Udgivelsesår 2012
Tags psykolog(psychologist), traumer(trauma), hypnose, ipnotista, hypnotisør(hypnotist), brudt Ice(broken ice), hypnotisere(hypnotize)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film