Man sku' være noget ved musikken

Er en Drama film instrueret af Henning Carlsen med skuespillerne Otto Brandenburg, Jesper Langberg, Gyrd Løfquist, Volmer Sørensen fra 1972

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Sørgmunter skildring af afsatte og stamgæster i Cafe Strudsen på Nørrebro. Man præsenteres for deres dagligdags problemer og deres drømme. Det er overtjeneren Søren (Karl Stegger), buffetdamen Caja (Birgitte Price) og især pianisten Lasse (Otto Brandenburg), der sørger for cafeens hyggelige atmosfære. Blandt gæsterne er slagteren Sven (Jesper Langberg), der drømmer om at blive operasanger og vinduespudseren Ib (Ingolf David), der har et godt øje til Caja uden at kunne tage sig sammen til at gøre noget ved det. Disse fem er trætte af cafeens sure vært (Gyrd Løfqvist) og vil starte deres eget værtshus, men det er ikke så nemt, og man ender med at blive ved det gamle.

Man sku' være noget ved musikken

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Man sku' være noget ved musikken
Instruktør Henning Carlsen
Udgivelsesår 1972
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere