District 9

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Neill Blomkamp med skuespillerne Jason Cope, Trevor Coppola, Jacques Gombault, Daniel Hadebe fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Peter Jackson har produceret denne specielle science fiction-film, hvor fremmede væsner lever under dårlige forhold i et slumområde i Sydafrika. Menneskene kan ikke lide de fremmede, og myndighederne beslutter, at de omkring 1 million fremmede væsner skal tvangsflyttes.

District 9

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel District 9
Instruktør Neill Blomkamp
Udgivelsesår 2009
Tags racisme(racism), Dystopia, Alien, Street bande(street gang), slum, sociale kommentar(social commentary), regeringen(government), flygtning Camp(refugee camp), ulovlig prostitution(illegal prostitution), Johannesburg, nye Region Sjælland(new zealand), udenjordisk teknologi(extraterrestrial technology), rejer(prawn), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film