the land of hope

Er en Science fiction, Drama film instrueret af Shion Sono med skuespillerne Megumi Kagurazaka, Yûsuke Iseya, Keisuke Horibe, Isao Natsuyagi fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu

Plot

Efter et voldsomt atomudslip i den fiktive by Nagashima, bliver en zone på 20 km fra katastrofeområdet afspærret af et stort hegn: Radioaktivt på den ene side af hegnet, sikkert på den andet. Komisk måske, men snart bliver de, der modsætter sig evakuering helt isoleret og har kun sig selv og hinanden tilbage.?I et lille japansk landsbysamfund passer et ældre ægtepar deres malkekvæg og den lille gård, hvor de bor sammen med deres eneste søn og svigerdatteren Izumi. Da evakueringsgrænsen markeres præcis foran familiens gård, og deler landsbyen i to, laver familiefaren sine egne målinger med en gammel geiger- tæller og beordrer sønnen og svigerdatteren til øjeblikkeligt at søge væk fra området. Selv vælger han at blive af hensyn til sin kone, der er begyndende dement og har behov for vante rammer.

the land of hope

Detaljer

Genre Science fiction, Drama
Originaltitel the land of hope
Instruktør Shion Sono, Sion Sono
Udgivelsesår 2012
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere