Retreat

Er en Thriller film instrueret af Carl Tibbetts med skuespillerne Marilyn Mantle, Cillian Murphy, Jimmy Yuill, Jamie Bell fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Kate (Thandie Newton, Mission: Impossible II) og Martin (Cillian Murphy, The Dark Knight) er taget til en øde ø i et forsøg på at redde deres skrantende ægteskab. Ikke længe efter deres ankomst efterlader en storm både generatoren og radioen, deres eneste kommunikationsmiddel, i stykker. Den anspændte stemning i huset bliver ikke bedre, da en såret og bevæbnet mand (Jamie Bell, Billie Elliot) pludselig dukker op på den ellers isolerede ø og med sig bringer nyheden om, at en dødelig, luftbåren virus er i gang med at hærge resten af verden. Nu er spørgsmålet, om de skal tro på den fremmede mands historie og hvis ikke, hvordan slipper de af med ham?

Retreat

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Retreat
Instruktør Carl Tibbetts
Udgivelsesår 2011
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere