Open Water

Er en Thriller, Drama film instrueret af Chris Kentis med skuespillerne Estelle Lau, John Charles, Michael E. Williamson, Blanchard Ryan fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Virkelighedsbaseret historie om ægteparret Susan og Daniel, der rejser til en paradis-ø for at nyde livet og koble af. Da de ankommer melder de sig til en dykkeudflugt, og det unge par nyder nu livet under havet, hvor de ser smukke tropiske fisk svømme omkring. Da de kommer op til overfladen igen, opdager de til deres store forskrækkelse, at båden der fragtede dem ud på havet, er forsvundet. De er nu helt alene og hjælpeløse midt ude på det åbne hav. I begyndelsen er de overbeviste om, at båden vil komme tilbage igen og lede efter dem. Men da mørket begynder at falde på, og hajerne begynder at cirkulere omkring dem, går de i panik.

Open Water

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Open Water
Instruktør Chris Kentis
Udgivelsesår 2003
Tags mareridt(nightmare), haj(shark), Scuba dykning(scuba diving), dykning(diving), Cataclysm, panik(panic), rød havet(red sea), Primal frygt(primal fear), Scuba
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film