The Victim

Er en Action, Thriller film instrueret af Michael Biehn med skuespillerne Michael Biehn, Jennifer Blanc, Danielle Harris, Denny Kirkwood fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Da en sexleg går over gevind, og den karrierelystne betjent Harrison myrder en stripper, starter et veritabelt mareridt for den dræbte piges veninde, Annie. Hun må flygte fra gerningsstedet ind i de californiske skove forfulgt af Harrison og dennes makker, der begge er fastbesluttede på at fange den rædselsslagne pige og lukke munden på hende for altid. Dybt inde i det mennesketomme vildnis, når hun frem til en ødebeliggende hytte. Her bor enspænderen Kyle - den eneste der kan redde Annie fra den visse død eller kan han?

The Victim

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel The Victim
Instruktør Michael Biehn
Udgivelsesår 2011
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere