Doctor Strange

Er en Action, Fantasy, Animation film instrueret af Frank Paur med skuespillerne Jonathan Adams, Kevin Michael Richardson, Fred Tatasciore, Josh Keaton fra 2007

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

Dr. Strange er den næste i rækken af fantastiske superhelte fra MARVEL, som tidligere har givet os SPIDER-MAN, HULK og IRON MAN.Dr. Stephen Strange er en genial kirurg med en lys fremtid foran sig. Men et biluheld efterlader ham med ødelagte hænder, og dermed kan han ikke længere følge sit kald. Stephen bruger sin umådelige formue på at søge efter en løsning på sit problem, men det er først, da han dybt inde i Tibet møder Ancient One, en mystisk læremester, at han finder healing for krop og sjæl. Stephen får dog meget andet ud af mødet med Ancient One. Han lærer at trække på de magiske kræfter, der omgiver os alle, og snart springer han ud som superhelten og troldmanden DR. STRANGE, der bekæmper ondskab og sort magi over hele verden. Men for at mestre sine nye kræfter må Dr. Strange stå ansigt til ansigt med den frygteligste og mest magtfulde fjende, jorden endnu har set.

Doctor Strange

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Animation
Originaltitel Doctor Strange
Instruktør Frank Paur, Jay Oliva, Dick Sebast, Patrick Archibald
Udgivelsesår 2007
Tags Marvel Comic, baseret på Comic bog(based on comic book), Marvel, Tibet, baseret på Comic(based on comic), animation, mystik(mysticism), Stephen mærkelig(stephen strange), læge mærkelig(doctor strange)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film