Alex and Emma

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Rob Reiner med skuespillerne Gigi Bermingham, Leili Kramer, Michael Rapport, Rip Taylor fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Forfatteren, Alex Sheldon, har problemer, store problemer. Ud over at lide af skriveblokering har han formået at opbygge en kæmpe spillegæld, og nu er der sat en livsfarlig deadline for indbetaling. Den eneste chance han har for at få skrabet de 100.000 dollar sammen inden 30 dage er at få skrevet sin roman færdig i en rasende fart. Men det er lettere sagt end gjort. Han hyrer stenografen, Emma, som må skrive bogen, mens Alex dikterer. Men Emmas evige kommentarer, rettelser og inspiration påvirker historien, og snart er det svært at skelne mellem fiktion og virkelighed.

Alex and Emma

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Alex & Emma
Instruktør Rob Reiner
Udgivelsesår 2003
Tags Kærlighed(love), Køn(sex), Kys(kiss), baseret på roman(based on novel), løgn(lie), forsvinden(disappearance), gambling, Casino, hærværk(vandalism), Forfatter(writer), død(death), Fortune
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film