The Anvil! Story Of Anvil

Er en Dokumentar film instrueret af Sacha Gervasi med skuespillerne Kevin Goocher, Steve 'Lips' Kudlow, Lemmy, Tiziana Arrigoni fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

De har influeret Metallica, Slayer og Anthrax. Lemmy elsker dem. Samtidig med at rockbanene, de spillede med i 80'erne, blev større og større, forsvandt Anvil mere og mere ud i glemslen. Men den pagt, Robb Reiner og Steve 'Lips' Kudlow indgik som 14-årige, lever stadig - at rocke sammen for evigt.

The Anvil! Story Of Anvil

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Anvil! The Story of Anvil
Instruktør Sacha Gervasi
Udgivelsesår 2008
Tags venskab(friendship), 1980s, Rock band, canadiske(canadian), tunge metal(heavy metal), udråbstegn punkt i titel(exclamation point in title), hårdt Rock(hard rock), gentagelse i titel(repetition in title)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film