10.000 BC

Er en Action, Fantasy, Drama film instrueret af Roland Emmerich med skuespillerne Affif Ben Badra, Kristian Beazley, Joe Vaz, Joel Fry fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

'10,000 B.C.' er en eventyrfilm om en ung mammutjægers rejse gennem et ukendt landskab i et forsøg på at redde sin stamme og sin elskede. I tidernes morgen da både mand og dyr var utæmmet, og de store mammutter vandrede over sletterne, var idéer og overbevisninger med til at skabe menneskeheden. Filmen følger en ung jæger, som må lede sin hær over en enorm ørken og bekæmpe sabeltigere og forhistoriske rovdyr for at redde den kvinde, han elsker fra en ond krigsherre, der har bortført hende.

10.000 BC

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Drama
Originaltitel 10.000
Instruktør Roland Emmerich
Udgivelsesår 2008
Tags elsker (kvinde)(lover (female)), sten alder(stone age), pyramide(pyramid), fighter, indfødte(indigenous), Mountain Village, mammut(mammoth), sabel tandet- Tiger(saber-toothed tiger), primitive tid(primitive time), Sapient
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film