Waltz With Bashir

Er en Biografi, Animation, Drama film instrueret af Ari Folman med skuespillerne Ari Folman, Ori Sivan, Ron Ben-Yishai, Shmuel Frenkel fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En nat på en bar fortæller en ven instruktøren Ari om et tilbagevendende mareridt, hvor han jages af 26 bidske hunde. Hver nat, samme antal hunde. De to mænd konkluderer, at der er en forbindelse til deres mission i Israels hær tilbage under krigen i Libanon i begyndelsen af 1980'erne. Ari er overrasket over, at han ikke længere husker noget om den periode i sit liv. Ari har fortrængt sine minder, men da han opsøger gamle soldaterkammerater forsøger de at bearbejde deres kollektive traume.

Waltz With Bashir

Detaljer

Genre Biografi, Animation, Drama, Dokumentar
Originaltitel Vals Im Bashir
Instruktør Ari Folman
Udgivelsesår 2008
Tags midten øst(middle east), mareridt(nightmare), Israel, Palæstina(palestine), Libanon(lebanon), midten øst konflikt(middle east conflict)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film