Schindlers Liste

Er en Historisk, Biografi, Drama film instrueret af Steven Spielberg med skuespillerne Friedrich von Thun, Liam Neeson, Miri Fabian, Caroline Goodall fra 1993

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Baseret på den sande historie om Oskar Schindler, en tysk forretningsmand, som trods sit medlemskab hos Nazi-partiet, formår at redde ca. 1100 Jøder fra Auschwitz. Han giver dem arbejde på sin polske fabrik og får sin jødiske bogholder, Stein, til at lave papirer til alle arbejderne, som erklærer dem uundværlige. Amerikansk drama som vandt bl.a. en Oscar for Bedste Film med Liam Neeson ("Taken"), Ben Kingsley ("Gandhi") og Ralph Fiennes ("The Constant Gardener"). Instrueret af Steven Spielberg ("Saving Private Ryan" og "Catch Me If You Can").

Schindlers Liste

Detaljer

Genre Historisk, Biografi, Drama
Originaltitel Schindler's List
Instruktør Steven Spielberg
Udgivelsesår 1993
Tags biografi(biography), verden krig II(world war ii), Hero, koncentration Camp(concentration camp), nazisterne(nazis), Holocaust, fabrikken(factory), forsvar industri(defense industry), den Holocaust(the holocaust)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film