always

Er en Romantik, Drama film instrueret af Derek Ting med skuespillerne Rachel Tan, Danni Wang, Derek Ting, Peter Shinkoda fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Hvad er uerstatteligt i dit liv? Hvor meget skylder du dem, der har gjort dig, til det du er? Er der noget større end grænserne i vores eget liv? For Liam Chan - en succesfuld advokat i Hong Kong, og Yan Li - en arving til et hotelimperium i Kina - var svarene altid entydige, før de mødtes. De kunne ikke komme fra mere forskellige baggrunde, men Hong Kongs internationale hvirvelstrøm producerer en række begivenheder, der fører dem sammen og tvinger dem til at betvivle alt, hvad de troede, deres liv var baseret på.

always

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel always
Instruktør Derek Ting
Udgivelsesår 2014
Tags

Anmeldelser

Skuespillere