maverick

Er en Action, Western, Komedie film instrueret af Richard Donner med skuespillerne Waylon Jennings, Robert Fuller, Kathy Mattea, Jodie Foster fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Bret Maverick har store talenter som kortsvindler, og skulle det gå galt er han også helt ferm med et gokkejern. Men efterhånden har Maverick spillet lidt for smart og snydt lidt for mange, så nu er yndige Annabelle og seje sherif Zane Cooper ude efter ham. Samtidig starter en rigtig stor pokertunering, som Maverick også gerne lige vil vinde.

maverick

Detaljer

Genre Action, Western, Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel maverick
Instruktør Richard Donner
Udgivelsesår 1994
Tags skib(ship), baseret på tv serien(based on tv series), Poker, på den køre(on the run), Saloon, Mississippi, forsøgt røveri(attempted robbery), amerikansk indiske(american indian), dampskib(steamboat), Cowboy og fredløs(cowboy and outlaw)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film