En kærlighedshistorie

Er en Drama film instrueret af Ole Christian Madsen med skuespillerne Henrik Birch, Sven Wollter, Gérard Bidstrup, Camilla Bendix fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Kira har været indlagt i to år på en psykiatrisk afdeling og skal nu forsøge at genoptage sit liv med sin mand og sine to børn. Men det er svært for Kira at falde ind i det borgerlige liv, og ægteskabet med Mads sættes på en voldsom prøve, da hun blandt andet mistænker ham for at have en affære. Ole Christian Madsen har instrueret dette drama, der vandt både en Bodil og en Robert-pris for Bedste danske film i 2001. Desuden modtog Stine Stengade samme priser i kategorien for Bedste kvindelige hovedrolle og Lars Mikkelsen blev nomineret til en Bodil-pris for Bedste mandlige hovedrolle.

En kærlighedshistorie

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel En kærlighedshistorie
Instruktør Ole Christian Madsen
Udgivelsesår 2001
Tags Kærlighed(love), part(party), mental sygdom(mental illness), depression, dogme 95, mental institution, fantastisk Grace Salme(amazing grace hymn)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film