i am wrath

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Chuck Russell med skuespillerne John Travolta, Paul Sloan, Patrick St. Esprit, Melissa Bolona fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
49 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Stanley Hill overværer det brutale mord på sin kone Vivian, da hun bliver overfaldet af nogle bandemedlemmer i en parkeringskælder. Da korrupte politikommissærer er ude af stand til og uvillige til at få morderne bragt for retten, beslutter Stanley sig for at tage sagen i egen hånd. Pludselig går det op de involverede i mørklægningen af sagen, at Stanley er langt farligere, end de havde forestillet sig.

i am wrath

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel i am wrath
Instruktør Chuck Russell
Udgivelsesår 2016
Tags hævn(revenge), mord(murder), vold(violence), politiet korruption(police corruption), Frisør(barber), korrupte politiker(corrupt politician), guvernøren(governer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere