At vende tilbage

Er en Komedie, Krimi, Drama film instrueret af Pedro Almodóvar med skuespillerne Penélope Cruz, Concha Galán, Eli Iranzo, Carlos García Cambero fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Sex, drama og mord er blot nogle af ingredienserne i Almodovars største biograf-succes til dato! Her følger man Raimunda - en smuk, stærk og hårdtarbejdende kvinde, der bor i Madrid med sin teenagedatter og sin efterhånden permanent arbejdsløse mand, Paco. Da Raimunda en dag uforskyldt bliver involveret i et mord, ser hun ingen anden udvej end at tage sagen i egen hånd. En beslutning, som snart sætter skub i begivenhederne og kun kompliceres, da en gammel moster fortæller, at hun har set Raimundas mor, som ellers var død ved en brand år tilbage!

At vende tilbage

Detaljer

Genre Komedie, Krimi, Drama
Originaltitel Volver
Instruktør Pedro Almodóvar
Udgivelsesår 2006
Tags Madrid, voldtægt(rape), død(death), barn misbrug(child abuse), seksuel misbrug(sexual abuse), tilbagevenden(return), solidaritet(solidarity), overtro(superstition), Village, Ghost, brand(fire), hemmelighed(secret), misbrug far(abusive father)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film