Lapland Odyssey

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Dome Karukoski med skuespillerne Jasper Pääkkönen, Timo Lavikainen, Pamela Tola, Miia Nuutila fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I en lille flække langt mod nord går dagene hovedsageligt med at sove, drikke, kigge på bryster, beklage sig, samt sove og drikke noget mere. Her finder vi Janne, en ung mand i sin bedste alder, der har gjort en karriere ud af at sove længe og leve på velfærdsbistand. Inari, Jannes kæreste, er til gengæld knap så begejstret over hans manglende evne til at komme videre i livet. Da hun erfarer, at Janne har brugt de penge, hun havde givet ham til at købe en digital tv-boks for, på øl med vennerne, giver hun ham det noget uventede ultimatum: Skaf en ny digi-boks inden daggry eller skrub af. Sammen med sine to venner drager Janne nu ud i natten og sætter kursen mod den nærmeste storby. Rejsen er alt andet end snorlige, og undervejs møder de alt fra et velvilligt vandpolohold og vodkavåde russere med jagtknive og rifler til en snestorm, et par morderiske taxachauffører, og, ikke mindst, Inaris' forsmåede ekskæreste, den succesrige Lille Mikko.

Lapland Odyssey

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Napapiirin sankarit
Instruktør Dome Karukoski
Udgivelsesår 2010
Tags rejse(journey), digibox
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film