american ultra

Er en Action, Komedie film instrueret af Nima Nourizadeh med skuespillerne Michael Jamorski, Topher Grace, Tim J. Smith, Sam Malone fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Pothovedet Mike Howell er i sagens natur permanent påvirket og når han ikke arbejder på dét, laver han en tegneserie om en superhelte abe. Hvad han ikke ved er, at han er blevet trænet af CIA til at være hemmelig agent. Da hans tidligere arbejdsgivere vil gøre ham kold, bliver hans skjulte instinkter aktiveret og pludselig bliver han en dødbringende dræbermaskine! Jesse Eisenberg og Kristen Stewart, der var så gode sammen i Adventureland, spiller hovedrollerne.

american ultra

Detaljer

Genre Action, Komedie
Originaltitel american ultra
Instruktør Nima Nourizadeh
Udgivelsesår 2015
Tags hukommelse tab(memory loss), stoner, sort OPS(black ops)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film