avengers, the

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Jeremiah S. Chechik med skuespillerne Patrick Macnee, Richard Lumsden, Nicholas Woodeson, Shaun Ryder fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Da vejret i England begynder at arte sig virkeligt besynderligt, får de to hemmelige agenter John Steed og Emma Peel (Ralph Fiennes, Uma Thurman) til opgave at undersøge, hvem eller hvad der har taget kontrollen med det. Alt peger på den rige excentriker Sir August De Wynter (Sean Connery), men han er ikke sådan at afsløre. Det kræver sin mand (og kvinde) ? og ikke mindst en god kop eftermiddagste? Den klassiske agent-tv-serie ?The Avengers" fra 1960?erne er blevet opdateret i denne stilfulde film med nogle af Hollywoods største stjerner.

avengers, the

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Eventyr
Originaltitel avengers, the
Instruktør Jeremiah S. Chechik
Udgivelsesår 1998
Tags London, stakkel(wretch), vejr manipulation(weather manipulation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film