Biler

Er en Sport, Komedie, Animation film instrueret af Joe Ranft med skuespillerne George Carlin, Edie McClurg, Sheryl Crow, Elissa Knight fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
169 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
169 kr Altid Se nu
- Dansk
169 kr Altid Se nu

Plot

Biler, fra de Oscar®-vindende skabere af De Utrolige og Find Nemo, er et eventyr med fuld fart på, gode grin, seje biler og blændende animation fra start til slut! Lynet McQueen, en superhurtig racerbil med fuld fart på karrieren, er på vej til Californien for at stille op i det store løb: Stempel Cup.

Biler

Detaljer

Genre Sport, Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Cars
Instruktør Joe Ranft, John Lasseter
Udgivelsesår 2006
Tags Los Angeles, Walt Disney, Sport, aftercreditsstinger, venskab(friendship), duringcreditsstinger, bil race(car race), bil rejse(car journey), Village og by(village and town), Road, Auto, rute 66(route 66), wrecker, Porsche, pensionering(retirement), medier(media), Pixar animerede(pixar animated), Pixar, animation
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film