fighting

Er en Action, Sport, Thriller film instrueret af Dito Montiel med skuespillerne Zulay Henao, Angelic Zambrana, Cung Le, Luis Guzmán fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Shawn er en ung fyr, som med nød og næppe klarer sig til dagen og vejen ved at sælge piratkopier på gaden i New York. Lykken smiler til ham, da Hayden Boarden tilbyder ham en chance for at tjene en masse penge på gadeboksning. Shawn bliver en stjerne fra det ene øjeblik til det andet, men han indser snart, at han bare er en brik i et korrupt spil og forsøger at finde en vej ud af det hele.

fighting

Detaljer

Genre Action, Sport, Thriller, Drama
Originaltitel fighting
Instruktør Dito Montiel
Udgivelsesår 2009
Tags Sport, nye York City(new york city), Street fighter
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film