The Tower

Er en Action, Drama film instrueret af Jihun Kim med skuespillerne Sung-kee Ahn, Kwon Hyun-sang, Kim Seong-Oh, In-kwon Kim fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Det er juleaften i den luksuriøse Tower Sky bygning. Der er naturligvis planlagt en overdådige fest, og bygningens manager, den enlige far Dae-ho, må arbejde over for at holde øje med festlighederne. Imens tager den legendariske brandmand Young-ki sig en velfortjent friaften, for at tilbringe lidt tid sammen med konen. Alt virker perfekt, specielt da to helikoptere flyver over bygningen for at drysse sne med på gæsterne. Men så sker det, der ikke må ske.

The Tower

Detaljer

Genre Action, Drama
Originaltitel 타워
Instruktør Jihun Kim, Ji-hoon Kim
Udgivelsesår 2012
Tags katastrofe(disaster), brandmænd(firemen), Seoul syd Korea(seoul south korea), katastrofe film(disaster film), Tower
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film