Midgets vs Mascots

Er en Komedie, Dokumentar film instrueret af Ron Carlson med skuespillerne Jason Mewes, Brittney Powell, Gary Coleman, Jordan Prentice fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I denne komedie af typen Borat-møder-Jackass dyster fem dværge og fem maskotter om en million dollar i 30 latterlige konkorrencer med emner som hvor mange fornærmelser skal der til for at få bank i en bar, hvem kan drikke 4,5 liter mælk hurtigst, og hvem kan slås med en levende alligator. Gary Coleman som sig selv leder de \"små mennesker\" i en byge af komiske indslag, hvor han kommer op at slås med maskotter, coacher og selv NBA-stjernen Scottie Pippen. Glæd dig til at få gang i lattermusklerne, når beduggede og krigeriske maskotter kæmper mod en konkurrencepræget og beslutsom gruppe af dværge.

Midgets vs Mascots

Detaljer

Genre Komedie, Dokumentar
Originaltitel Midgets Vs. Mascots
Instruktør Ron Carlson
Udgivelsesår 2009
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere