the rock

Er en Action, Thriller, Eventyr film instrueret af Michael Bay med skuespillerne Bokeem Woodbine, David Morse, Todd Louiso, John C. McGinley fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
109 kr Altid Se nu

Plot

Den tidligere fængselsø Alcatraz (The Rock) besættes af elitesoldater, som ledes af oberst Francis X Hummel (Ed Harris). Med turister som gidsler truer de med at tilintetgøre San Francisco, med raketter ladet med biologiske krigsvåben. Manden som kan redde byens indbyggere fra den sikre død er John Patrick Mason (Sean Connery) - den eneste fange som er flygtet fra Alcatraz og overlevet. Han får dog hjælp af Stanley Goodspeed (Nicolas Cage) - en begavet men lidt forvirret FBI-agent. Kan myndighederne nå at stoppe Hummel og hans mænd? Vil Mason lede modangrebet samme vej ind i fængslet, som det engang lykkedes ham at flygte ud fra?

the rock

Detaljer

Genre Action, Thriller, Eventyr
Originaltitel the rock
Instruktør Michael Bay
Udgivelsesår 1996
Tags FBI agent, FBI, San Francisco, gidsel situation(hostage situation), Alcatraz, gas angreb(gas attack)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film