Erindring om mine bedrøvelige ludere

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Henning Carlsen med skuespillerne Ofelia Medina, Ángela Molina, Geraldine Chaplin, Dominika Paleta fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Erindring om mine bedrøvelige ludere er filmatiseringen af Gabrial Garcia Márquez berømte roman, og handler om en snart 90-årig journalist og enspænder, der efter et langt liv med et kæmpe forbrug af prostituerede aldrig har følt kærlighed - kun lyst. For at fejre sin fødselsdag på behørig vis beslutter han som så mange gange før at besøge en prostitueret, men denne gang skal hun være jomfru. Han oplever for første gang et kærlighedsforhold, som bliver drivkraften i en ny kreativ udfoldelse, der gør ham vidt berømt. Men hans berømmelse rører ham ikke - han er kun optaget af sin elskede.

Erindring om mine bedrøvelige ludere

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Memoria de Mis Putas Tristes
Instruktør Henning Carlsen
Udgivelsesår 2011
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere