mænd af den rette støbning

Er en Historisk, Drama, Eventyr film instrueret af Philip Kaufman med skuespillerne Pamela Reed, Scott Glenn, Lance Henriksen, Jeff Goldblum fra 1983

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu

Plot

Midt i det 20. århundrede var amerikanerne optaget af fremtiden - og de begyndte at udforske himmelrummet. "Mænd af Rette Støbning" fortællingen om, hvordan den fremtid begyndte. En spændende beretning om den frygtløse testpilot Chuck Yeager og de seks astronauter, som var pionerer i rumfartprogrammet Mercury.

mænd af den rette støbning

Detaljer

Genre Historisk, Drama, Eventyr
Originaltitel mænd af den rette støbning
Instruktør Philip Kaufman
Udgivelsesår 1983
Tags politik(politics), pilot, plads rejse(space travel), astronaut, historiske figur(historical figure), kolde krig(cold war), flyvning(flight), plads race(space race), lyd barriere(sound barrier)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film