Juan

Er en Romantik, Musical, Drama film instrueret af Kasper Holten med skuespillerne Elizabeth Futral, Christopher Maltman, Mikhail Petrenko, Maria Bengtsson fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Kasper Holtens spillefilmsdebut \"Juan\" er baseret på Mozarts mest berømte opera, \"Don Giovanni\" fra 1787, men Holten har givet det gamle mesterværk en grundig opfriskning. Juan er en kendt kunstner og notorisk skørtejæger, der har et enestående talent for at vide præcis, hvad kvinder drømmer om. At forføre kvinder er blevet en kunstart for Juan, og han spiller spillet som ingen andre. Juan er drevet frem af en nærmest manisk appetit på livet, og erobringerne ligner snart et storhedsvanvittigt kunstprojekt, som skubber ham frem gennem en uendelig strøm af erobringer, svigt, sex og mord.

Juan

Detaljer

Genre Romantik, Musical, Drama
Originaltitel Juan
Instruktør Kasper Holten
Udgivelsesår 2010
Tags musikalske(musical)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film