Frankenstein's Army

Er en Science fiction, Action, Gyser film instrueret af Richard Raaphorst med skuespillerne Mark Stevenson, Jan de Lukowicz, Alexander Mercury, Cristina Catalina fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Anden verdenskrig nærmer sig sin afslutning. En gruppe russiske soldater bliver sendt ind i fjendeland på en rekognosceringsmission, sammen med en fotograf, der skal dokumentere de tapre soldaters arbejde til propaganda film for moderlandet. Undervejs falder gruppen dog over noget mystisk: Et hemmeligt nazi eksperiment, der kombinerer døde soldater med maskiner for at lave en hær af super-soldater. Snart er de russiske soldater fanget midt i et grotesk mareridt, hvor blodet sprøjter frit og kropsdelene falder lystigt til jorden.

Frankenstein's Army

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Gyser
Originaltitel Frankenstein's Army
Instruktør Richard Raaphorst
Udgivelsesår 2013
Tags mockumentary, nazisterne(nazis), fundet optagelser(found footage), kommunistiske(communist), videnskab fiktion(science fiction)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film