Assassination Nation

Er en Action, Komedie, Gyser film instrueret af Sam Levinson med skuespillerne Joel McHale, Maude Apatow, Cody Christian, Kelvin Harrison fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu

Plot

Salem High School eleven Lily (Odessa Young) og hendes venner bruger deres tid i en tåge af sociale medier og fest. Da Salem High School rammes af et ondsindet hackerangreb, forsvinder alt der hedder privatliv, og de berørte personers liv ødelægges, da alle hemmeligheder bliver frit tilgængelige. Beboerne i den lille by går mod hinanden, og det ender i et voldeligt kaos i forsøget på at finde gerningsmanden. Lily og hendes venner er tvunget til at slå sig sammen, hvis de vil overleve natten.

Assassination Nation

Detaljer

Genre Action, Komedie, Gyser, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Assassination Nation
Instruktør Sam Levinson
Udgivelsesår 2018
Tags piger(girls), sociale satire(social satire), amerikansk(american), Salem, feminisme(feminism), hack, giftige maskulinitet(toxic masculinity)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere