Et ikke helt almindeligt liv

Er en Fantasy, Komedie, Thriller film instrueret af Danny Boyle med skuespillerne Stanley Tucci, Christopher Gorham, Dane Stevens, Cameron Diaz fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Ewan McGregor spiller en rengøringsmedarbejder, som fyres og erstattes af en robot. Med følelsen af at være blevet uretfærdigt behandlet kidnapper han chefens datter, og to engle bestemmer sig for at få en finger med i spillet.

Et ikke helt almindeligt liv

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel A Life Less Ordinary
Instruktør Danny Boyle
Udgivelsesår 1997
Tags Kærlighed(love), Køn(sex), Chase, baseret på roman(based on novel), Angel, mord(murder), kidnapning(kidnapping), vold(violence), røveri(robbery), blod(blood), Forfatter(writer), pedel(janitor), løsepenge(ransom), gidsel(hostage), Karaoke, robot, himlen(heaven)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film