Shoeshine - I morgen, Mister

Er en Drama film instrueret af Vittorio De med skuespillerne Franco Interlenghi, Rinaldo Smordoni, Bruno Ortenzi, Annielo Mele fra 1946

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den 15-årige Pasqua og hans yngre ven Giuse ernærer sig ved at pudse sko på de amerikanske soldater i Rom efter krigen, alt imens de drømmer om, at kunne købe deres frihed i form af deres egen hest. Men da de vælger en genvej til hurtige penge ved at hjælpe nogle kriminelle, bliver de taget af poliet, og sat i et ungdomsfængsel, hvor deres venskab bliver sat på en alvorlig prøve.

Shoeshine - I morgen, Mister

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Shoeshine
Instruktør Vittorio De, Vittorio De Sica
Udgivelsesår 1946
Tags Italien(italy), Juvenile fængsel(juvenile prison), Fortune Teller, indlæg verden krig II(post world war ii), militære politiet(military police), sort marked(black market), Juvenile kriminelle(juvenile delinquent)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere