7 Mummies

Er en Action, Thriller film instrueret af Nick Quested med skuespillerne Andrew Bryniarski, Noel Gugliemi, James Intveld, Martin Kove fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

For mange hundreder af år siden gemte spanske opdagelsesrejsende store mængder ubehandlet guld i Nordamerikas ørken. Syv jesuitpræster blev sat til at vogte guldet, og den opgave blev deres skæbne i tid og evighed. Nu er seks undslupne straffefanger og deres kvindelige gidsel på flugt gennem ørkenen. Fristet af den utrolige rigdom opsøger de stedet. Men det, de finder overgår deres værste frygt. Ikke alene møder de blodtørstig spøgelsesby af levende lig - de syv mumificerede præster bliver en endnu større forhindring! Velkommen til en frygtindgydende rejse igennem verdenshistorien!

7 Mummies

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel Seven Mummies
Instruktør Nick Quested
Udgivelsesår 2005
Tags zombier(zombies)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film