Never Been Kissed

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Raja Gosnell med skuespillerne Marley Shelton, Cress Williams, David Doty, David Arquette fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Josie Geller er en skarp korrekturlæser fra Chicago Sun Times, som mest af alt ønsker at blive en undersøgende journalist. Hun er dygtig til at skrive, men er ikke så god til det sociale. I skolen var hun en nørd med det lidet smigrende tilnavn: Josie Grossie. Hun havde heller ingen kæreste, faktisk er hun aldrig blevet kysset. En dag får hun sin store chance som journalist. Hun bliver sendt undercover på en high school for at skrive en artikel om dagens teenagere. Otte år efter hun selv blev færdig med skolen, er Josie igen at finde på skolebænken. Igen bliver hun hurtigt venner med nørderne, men hun er nødt til at blive venner med de seje elever for at få nok materiale til sin artikel og dermed få sit gennembrud som journalist. Lykkedes det Josie at blive accepteret, og får hun nogensinde sit første kys?

Never Been Kissed

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Never Been Kissed
Instruktør Raja Gosnell
Udgivelsesår 1999
Tags Kærlighed(love), Kys(kiss), Undercover, høj skole(high school), teenagere(teenagers), journalist, reporter, avis(newspaper), nørd(nerd), part(party), Chicago, sjov(prank), ydmygelse(humiliation), Editor, Entrapment, prom, teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film