Calvary

Er en Drama film instrueret af John Michael McDonagh med skuespillerne David McSavage, Chris O'Dowd, Declan Conlon, Marie-Josée Croze fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Brendan Gleeson spiller Father James, den lokale præst i et lille irsk landsbysamfund. En søndag under skrifte afslører en ukendt mand, at han har planer om at slå Father James ihjel som hævn for det misbrug, han har været udsat for fra den katolske kirke. Præsten har en uge til at finde den kommende morder, så han går igang med at besøge byens beboere én efter én. Men jo flere han snakker med, jo mere begynder han at tvivle på sin religion. Instruktøren John Michael McDonagh lavede tidligere den fantastisk The Guard (også med Gleeson).

Calvary

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Calvary
Instruktør John Michael McDonagh
Udgivelsesår 2014
Tags Irland(ireland), mord(murder), præst(priest), skriftestol(confessional), død trussel(death threat), katolske kirke(catholic church), inddrive alkoholiske(recovering alcoholic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere