postman, the

Er en Science fiction, Action, Drama film instrueret af Kevin Costner med skuespillerne Roberta Maxwell, Peggy Lipton, Ryan Hurst, Rex Linn fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

USA i år 2013. Hele jordkloden er blevet raseret af den værste krig i menneskehedens historie. Der er ingen ordentlige veje tilbage. Enhver form for teknologi er ødelagt. De få mennesker, der har overlevet, har samlet sig i isolerede primitive bysamfund. Ude af stand til at kommunikere med hinanden. Ud af dette ødeland kommer en omstrejfende enspænder med at æsel. Han har ved et tilfælde fundet en gammel postuniform, som han nu bærer. Han tænder nyt håb for fremtiden rundt omkring i de små samfund. Den post, han medbringer, bliver et symbol på håbet om at genoprette kontakten med fortidens venner og slægtninge.

postman, the

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Drama, Eventyr
Originaltitel postman, the
Instruktør Kevin Costner
Udgivelsesår 1997
Tags USA, Apocalypse, hær(army), postbudet(postman), indlæg(post)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film